ACUM LA NEPTUN TV:

SUPER KIDS, SUPER SHOW – o nouă emisiune la Neptun TV!

15:39, 10 noiembrie 2017

În fiecare duminică, super-copiii sunt la Neptun TV! SUPER KIDS, SUPER SHOW este un quiz show antrenant, cu întrebări de cultură generală, din toate domeniile, „asezonate“ cu probe de perspicacitate, logică şi momente amuzante.

Participanţii sunt grupaţi în două echipe a câte trei membri şi vor face faţă provocărilor din rundele cu întrebări de cultură generală. Nivelul de dificultate nu este unul ridicat, iar răspunsurile, corecte sau nu, vor fi comentate şi completate, uneori pe un ton serios, alteori ironic sau amuzant, de „şefa clasei“. Yali Ionescu este cea care va interpreta acest rol şi va fi numai ochi şi urechi la întrebările colegilor din concurs. Probele ce au loc în „recreaţie“ sunt amuzante şi antrenante şi-i vor provoca pe cei mici la distracţie.

Gazda noii emisiuni este Monica Ene, pe care o cunoaşteţi din show-urile de divertisment Neptun TV.

„Sunt foarte încântată ca am fost aleasă să fiu gazda acestei emisiuni. Şi fericită, în acelaşi timp, pentru că am ocazia să cunosc în fiecare ediţie copii atât de haioşi şi frumoşi. Ne distrăm, învăţăm lucruri noi, avem şi invitaţi din lumea muzicii…Este o emisiune care mă încarcă cu energie!“, mărturiseşte Monica.

Aşadar, nu uitaţi că prima ediţie a emisiunii este difuzată duminică, de la ora 20:00. În plus, înscrierile continuă! Pot participa la concurs copiii cu vârste cuprinse între 7 şi 11 ani. Înscrierile se fac pe adresa contact@ntvonline.ro sau pe pagina de facebook a emisiunii.