ACUM LA NEPTUN TV:

1 MAI „ÎN BRIZA MĂRII“. Ediţii speciale ale matinalului Neptun TV, transmise în direct din staţiunea Mamaia

11:17, 27 aprilie 2018

A început numărătoarea inversă pentru distracţia de 1 Mai! Pe litoral se anunţă o minivacanţă cu nopţi albe, zile fierbinţi şi dimineţi „ÎN BRIZA MĂRII“! Neptun Tv pregăteşte patru ediţii speciale ale matinalului estival cu care v-a obişnuit în ultimii ani, transmise în direct din staţiunea Mamaia.

Gazda emisiunii va fi actriţa Raluca Guslicov (foto), realizatoarea programului „Vedetisme de vedetă“. Echipa de producţie promite subiecte incendiare şi atractive, în fiecare dimineaţă. Vom afla ce vedete petrec  „1 Mai muncitoresc“ în staţiunile de pe litoralul românesc, ce petreceri şi festivaluri au loc în primul weekend la mare din acest an, dar şi picanterii din showbiz-ul românesc.

Pe scurt, un program efervescent şi energizant ce aduce distracţia de la mare în casele românilor. Dacă adăugăm informaţiile utile, artiştii invitaţi, dar şi reportajele despre atmosfera de pe litoral, avem deja reţeta unui program pentru toate gusturile.  

Ediţiile speciale ale matinalului „În briza mării“ vor fi transmise în direct sâmbătă, duminică, luni şi marţi, începând cu ora 10:00.