ACUM LA NEPTUN TV:
<< LISTA COMPLETA -

Logodnicii din America (2007)


711 Gen: Drama
Regia: Nicolae Mărgineanu
Distributie: Marcel Iures, Maria Ploae, Horaţiu Mălăele, Tamara Creţulescu, Andrei Runcanu
Durata: 1 h 20`
Data difuzarii: 1 ianuarie 2016, Ora: 20:30

Sapte personeje - cinci adulti si doi adolescenti – par sa petreaca un pasnic weekend la casa de vacanta a sotilor Sanda si Radu Pana. O sarbatoare se pare în cinstea Mariei - prietena din tinerete a Sandei si fosta logodnica a lui Radu – la prima ei vizita în tara dupa 18 ani de absenta. De fapt, Maria a venit sa afle „de la sursa” de ce acolo, în America, a avut statut de fals transfug, de ce logodnicul ei nu a urmat-o asa cum erau întelesi si, mai ales, cine a „recomandat-o” la securitate drept posibil colaborator.

In doar câteva ore lucrurile se clarifica, dramatic, pentru toata lumea. Maria va afla ca Irina, fiica Sandei si a lui Radu a fost conceputa pe când ea era înca în tara, si ca de fapt, Sanda a planuit totul, inclusiv încercarea de „racolare” a ei de catre securitate. Radu va afla ca este tatal lui Petru, fiul Mariei iar Sanda a stiut. Irina va afla ca Petru, de care s-a îndragostit fulgerator, este fratele ei si nu lipseste mult ca sa-i împuste pe vinovati.

O poveste despre dragoste, prietenie si tradare pe timp de teroare. Despre minciuna si ecoul ei în timp. Despre adevar si pretul lui.