ACUM LA NEPTUN TV:

Emisiunea „Noroc că ştii!“, premiu de excelenţă la Gala „Oameni de valoare“

 

Excelenţa a fost premiată la Constanţa. Cei mai importanţi oameni care au contribuit de-a lungul timpului la dezvoltarea oraşului-port au fost  răsplătiţi joi seara, la Gala „Zece oameni de valoare pentru Constanţa”, organizată de Asociaţia Clubul Isis.

Au fost acordate zece premii pentru oameni de valoare, profesionişti din toate domeniile de activitate, dar şi cinci premii de excelenţă.

O astfel de distincţie a primit emisiunea „Noroc că ştii!“, realizată de Sorin - Lucian Ionescu, directorul de programe Neptun TV.

„Este un premiu al televiziunii Neptun, al echipei din spatele meu care munceşte enorm şi care merită cu prisosinţă o recunoaştere din când în când, mai ales că este vorba de o emisiune de cultură generală, nu este o emisiune de manele, de bârfe sau de alte subiecte picante“, a declarat Sorin-Lucian Ionescu.

Un format original

„Noroc că ştii!“ este concursul de cultură generală care a trecut cu brio testul audienţei. Un format original, gândit de omul de televiziune Sorin-Lucian Ionescu. Fără variante de răspuns, răspunsuri fulger sau soluţii ajutătoare, cu întrebări originale, s-a impus de la început ca un format diferit faţă de tot ceea ce există în televiziunea din România, iar cea mai mare recunoaştere a fost popularitatea naţională a concursului.

Povestea „Noroc că ştii“ începe în 2008, atunci când emisiunea a fost introdusă în grila Neptun TV. Sezonul al patrulea al emisiunii - concurs, ce a debutat în toamna anului trecut, a adus un format nou. Mecanismul de joc a fost schimbat, dar întrebările au rămas la fel de originale. Concurenţii se duelează în cunoştinţe de cultură generală, însă au nevoie şi de şansă pentru a ajunge la marele premiu. Un format de televiziune dificil şi complex, elaborat, a cărui popularitate creşte de la un sezon la altul. Concursul este difuzat de Neptun TV în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 18.10.

 

SLI  SLI SLI SLI SLI